Ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα, κλήθηκε να σχολιάσει την προσέλευση του κόσμου αλλά και τις διαμαρτυρίες έξω από την παράσταση του Γιώργου Κιμούλη, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ συνεχάρη τον ηθοποιό για την επιτυχημένη πρεμιέρα, αφήνοντας ωστόσο αιχμές.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κιμούλης: «Δεν έφυγα ποτέ από το θέατρο για να επιστρέψω»

«Είναι δικαίωμα του Γιώργου, που είναι συνάδελφός μας, να κάνει παραστάσεις. Τώρα το αν το θέατρο είναι γεμάτο με εισιτήρια ή με προσκλήσεις, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε» ξεκίνησε να λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας και συμπλήρωσε: «Επίσης δικαίωμα του καθενός είναι να διαμαρτύρεται, χωρίς προπηλακισμούς, χωρίς να εμποδίζει τον θεατή να μπει μέσα, γιατί μην ξεχνάτε έχουμε δει κάτι χριστιανούς να απαγορεύουν τον κόσμο να μπει μέσα».

«Υπάρχει μία μεμονωμένη διαμαρτυρία κάποιων ανθρώπων, μην το κάνουμε θέμα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Καλά κάνουν, θέατρο πάνε να δούνε και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν λίγα θέατρα. Ο κόσμος διψάει να δει θέατρο, έναν καλό ηθοποιό. Άσχετα αν αυτός ο ηθοποιός έχει στραφεί κατά του Σωματείου του, ζητώντας πάρα πολλά χρήματα και βάζοντάς μας σε μία δικαστική διαμάχη τεράστια. Με αποτέλεσμα να βγαίνουμε τώρα και να ζητάμε να δώσουν όλοι οι ηθοποιοί τον οβολόν τους» σχολιάζει στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έξω ήταν λίγοι άνθρωποι, δεν μπορεί να στοχοποιηθεί μεγάλο πλήθος. Κάνουμε μεγάλο θέμα από τους πολύ λίγους» τόνισε κλείνοντας ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Δείτε το βίντεο