Είναι ασταμάτητος και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μια φορά «καυτός».

Ο Greek Freak είχε ένα από τα κλασικά του βράδια και οδήγησε έτσι τους Μιλγουόκι Μπακς σε μια ακόμη νίκη. Με μια εμφάνιση από αυτές που κάνει συνήθως τα τελευταία χρόνια, ο σούπερ σταρ των Μπακς έκανε… πλάκα στους Κινγκς και τα «ελάφια» επικράτησαν άνετα με 126-113.

35 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής, με 10/17 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 9/10 βολές, έγραψε το «κοντέρ» για τον Έλληνα σταρ του NBA ο οποίος είχε για άξιο συμπαραστάτη τον Τζρου Χόλιντεϊ που τελείωσε το ματς με 31 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ο αγώνας πήγαινε πόντο πόντο στην πρώτη περίοδο, με τους Μπακς ωστόσο να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα. Τα «ελάφια» ήταν συνεχώς μπροστά με μικρή διαφορά, μέχρι που ο Γιάννης ανέλαβε δράστη ολοκληρωτικά στην τέταρτη περίοδο.

Ο Greek Freak σημείωσε συνεχόμενους πόντους, ενώ κατάφερε να προστατευτεί, παρότι είχε ήδη 5 φάουλ. Ο Αντετοκούνμπο μπόρεσε να «σωθεί» και έτσι οι Μπακς έφτασαν εν τέλει σε μια εύκολη νίκη.

Τα δωδεκάλεπτα: 34-29, 68-61, 97-94, 126-113