Μία ακόμα δολοφονία γυναίκας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Καμίνια του Πειραιά, με θύμα μια νεαρή γυναίκα και δράστη τον σύντροφό της.

Ο 25χρονος με καταγωγή από την Αλβανία που δολοφόνησε τη 19χρονη –επίσης αλβανικής καταγωγής- πυροβολώντας την στο κεφάλι, στη συνέχεια έφτασε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου, προκειμένου να παραδοθεί στις Αρχές.

Ο δράστης υποστήριξε ότι σκότωσε τη σύντροφό του μετά από καβγά. Στους καβγάδες του ζευγαριού είχαν γίνει «μάρτυρες» οι κάτοικοι της οδού Βάμβα, που άκουγαν το τελευταίο διάστημα συνεχώς φωνές από το διαμέρισμα του ζευγαριού.

Αιτία η ζήλια

Όπως φαίνεται πρόκειται για μια ακόμα δολοφονία που αποδίδεται στην παθολογική ζήλια του δράστη προς το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε έντονα με τη σύντροφό του την οποία ζήλευε παθολογικά και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα μετά την επιστροφή της 19χρονης από τη δουλειά είχαν έναν έντονο τσακωμό για λόγους ζηλοτυπίας και ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει – κοκαΐνη – σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του και τότε ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Μιλώντας στο newsit.gr μια γειτόνισσα του ζευγαριού υπογράμμισε πως «η κοπέλα μπαινόβγαινε συνέχεια στο σπίτι, αλλά δεν νομίζω πως ζούσανε μαζί».

«Πριν μια εβδομάδα ακούσαμε κάτι τσακωμούς, αλλά δεν είχαμε καταλάβει από πιο διαμέρισμα προέρχονταν. Ήταν έντονες οι φωνές και πιο πολύ ακουγόταν γυναικεία φωνή» συμπλήρωσε.

Μέσα σε λίμνη αίματος

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας, εντόπισαν τη νεαρή κοπέλα μέσα σε λίμνη αίματος, με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Ο δράστης την είχε πυροβολήσει, την ώρα που εκείνη καθόταν στον καναπέ του σπιτιού τους, λίγη ώρα αφότου και οι δύο είχαν επιστρέψει στο σπίτι τους.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, είναι για ποιο λόγο ο δράστης, προτού παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα, έκρυψε μέσα στο σπίτι το όπλο του φονικού.