Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν μερικές μέρες και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο στις επιχειρηματικές κινήσεις του.

Μάλιστα, ένα επιχειρηματικό άνοιγμα που έκανε μπορεί να σημαίνει και πολλά για το μέλλον του μιας και υπάρχουν και διάφορα σενάρια που λένε πως ενδεχομένως να προετοιμάζει το έδαφος για να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στο προσεχές διάστημα. Παρότι δεν φαίνεται κάτι τέτοιο να συμβαίνει φέτος τουλάχιστον, αν η Πορτογαλία δεν πάρει το Μουντιάλ.

Ούτε το Μουντιάλ «φρενάρει» τα επιχειρηματικά πλάνα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Γιατί άλλωστε από τη στιγμή που αυτά σχετίζονται με το Κατάρ. Ο Κριστάνο Ρονάλντο άνοιξε νέο εστιατόριο στη Ντόχα. Ο Πορτογάλος επιθετικός μαζί με τους Ραφαέλ Ναδάλ, Πάου Γκασόλ, Ρούντι Φερνάντες και Ενρίκε Ιγκλέσιας, διαθέτει πλέον το Tatel Doha, το νέο εστιατόριο του ομίλου Tatel.

Πρόκειται για εστιατόριο στο νησί Al Maha λίγο έξω από τη Ντόχα, Ήδη ο όμιλος, μετά το πρώτο εστιατόριο που άνοιξε το 2014 στη Μαδρίτη, έχει και αυτά σε Ίμπιζα, Μπέβερλι Χιλς, και άλλο ένας στη Μαδρίτη. Η κίνηση του αυτή μπορεί να δείχνει πολλά και για την επόμενη ομάδα του, μιας και έχει μια μυθική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, ενώ μετά το Μουντιάλ αναμένεται να έχει κι άλλες κρούσεις.