Συγκινεί η μητέρα της 21χρονη Εμμας, που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της άτυχης κόρης της, η οποία έγινε στον τόπο καταγωγής της στα Χανιά, η μητέρα της την αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτησε που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη, να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ…», έγραψε η μητέρα της 21χρονης, που με τον θάνατό της πρόσφερε ζωή σε συνανθρώπους της δωρίζοντας τα όργανά της.

«Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου… ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα… Θα σ΄ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», αναφέρει, κλείνοντας την δημοσίευσή της με δύο ραγισμένες καρδιές.

Όλη η Ελλάδα πενθεί

«Όλη η Ελλάδα σήμερα πενθεί! Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Κουράγιο σε αυτούς τους υπέροχους γονείς που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση», είναι ένα από τα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της μητέρας.

«Ο άγγελός σου έγινε και δικό μας παιδί… το πονέσαμε… και δε θα ξεχαστεί ποτέ.. εύχομαι να σου δίνει δύναμη από εκεί που είναι…», γράφει σε ένα άλλο σχόλιο.