Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της χειμερινής του προετοιμασίας στην Εστεπόνα της Ισπανίας, θα έχουν οι φίλοι του πειραϊκού συλλόγου.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, τα φιλικά της ομάδας του μεγάλου λιμανιού με Χάντερσφιλντ (1/12, 17.00) και Σταντάρ Λιέγης (4/12, 16.00) θα μεταδοθούν από το  COSMOTE SPORT 1HD, ενώ από το ίδιο κανάλι θα μεταδοθεί και το φιλικό που θα δώσουν οι Ερυθρόλευκοι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (19.00) με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης: Η «δίψα» του Σωκράτη «οδηγός» για τον Ολυμπιακό

Από την πλατφόρμα της Cosmote TV θα μεταδοθούν επίσης τα φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο, αλλά και το αντίστοιχο της ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι θα δώσουν παιχνίδια, με το πρώτο να διεξάγεται την Πέμπτη 1/12, κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά (12.00, COSMOTE SPORT 1HD). Δεύτερος αντίπαλος για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι η Πάφος (Κυριακή 4/12, 18.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ οι Πράσινοι την Τετάρτη 7/12 (18.30, COSMOTE SPORT 1HD) θα δώσουν φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην Ολλανδία, θα αντιμετωπίσει την Σέρεν, σε ένα ματς που θα γίνει την Κυριακή 4/12 στις 13.00 (COSMOTE SPORT 1HD).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμες και στα αντίστοιχα COSMOTE SPORT SUPER LEAGUE PASS.