Ο Νεϊμάρ ήταν ο μεγάλος άτυχος της πρεμιέρας της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ καθώς υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και θα αναγκαστεί να απουσιάσει από τα άλλα δύο ματς της «Σελεσάο» για τον όμιλο, με Ελβετία και Καμερούν.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαριστεί τους συμπατριώτες του για τα μηνύματα στήριξης, ενώ χαρακτήρισε τη στιγμή αυτή ως μία από τις πιο δύσκολες στην καριέρα του.

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ

«Η περηφάνια και η αγάπη που νιώθω που φοράω αυτήν τη φανέλα δεν εξηγείται. Αν ο Θεός μου έδινε την ευκαιρία να επιλέξω μια χώρα που θα γεννηθώ, αυτή θα ήταν η Βραζιλία. Τίποτα στη ζωή μου δεν μου ήρθε εύκολα και έπρεπε πάντα να κυνηγάω τα όνειρα μου και τους στόχους μου. Ποτέ δεν εύχομαι το κακό σε κανέναν, αλλά βοηθούσα αυτούς που το έχουν ανάγκη» έγραψε ο Βραζιλιάνος σταρ.

«Η σημερινή μέρα είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου. Και πάλι σε παγκόσμιο κύπελλο έχω έναν τραυματισμό και είναι κάτι που με πονάει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη χώρα μου, τους συμπαίκτες μου και εμένα. Είμαι παιδί του Θεού και η πίστη μου είναι ατελείωτη» συμπλήρωσε.