Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να κλείσει με νίκη τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός, στην αποψινή (24/11, 21:00) αναμέτρηση απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 6-3, πίσω από τη Φενέρμπαχτσε και μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μονακό, στοχεύουν μόνο στο να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα και να πετύχουν την 7η νίκη τους στην Euroleague και 3η εντός έδρας.

Αυτό θα το προσπαθήσουν απέναντι σε μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά είναι πάντα επικίνδυνη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι ξεκάθαρος σχετικά με το τι πρέπει να περιμένει η ομάδα του.

«Η Άλμπα είναι μια ομάδα που είναι πρώτη σε transition κατοχές, πρώτη σε transition πόντους, παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο, πασάρουν πολύ τη μπάλα και παρότι ξεκίνησαν με ένα καλό ρεκόρ, δεν είναι μια ομάδα που δεν προσπαθεί ή τα παρατάει.

Να περιμένουμε, λοιπόν, όλοι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μας σίγουρα το περιμένουν. Η Άλμπα είτε μέσα είτε έξω παίζει με την ίδια ικανότητα και το ίδιο πλάνο. Μια ομάδα που πασάρει πολύ πάντα δημιουργεί πρόβλημα. Έχει καλούς παίκτες και όπως έχω ξαναπεί όλα τα ματς της Euroleague απαιτούν μεγάλη σωματική και πνευματική προσπάθεια για να μπορέσεις να κερδίσεις», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού σχετικά με το ματς.