Ήρθε η ώρα να μπει σε φουλ ρυθμούς το Μουντιάλ με τη σημερινή ημέρα να ανοίγει για τα καλά τον χορό των πολλών και συνεχόμενων παιχνιδιών. Τέσσερα ματς έχει το σημερινό «μενού» της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Σαουδική Αραβία στις 12.00. Ένα ολόκληρο έθνος στηρίζεται στις πλάτες του Λιονέλ Μέσι, με τους Αργεντίνους να «διψούν» για την κατάκτηση.

Τη σκυτάλη από τους πρωταθλητές Νότιας Αμερικής παίρνει η Δανία του Κρίστιαν Έρικσεν, η οποία αντιμετωπίζει την Τυνησία στις 15:00 για τον 4ο όμιλο, με τους «Σκαδιναβούς» να είναι μια αρκετά υποσχόμενο σύνολο το οποίο μπορεί να προχωρήσει αρκετά στην διοργάνωση.

Στις 18:00, η Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δοκιμάζεται με το σταθερότατο Μεξικό για τον 3ο όμιλο σε μια αναμέτρηση στην οποία ξεχωρίζει η «μάχη» μεταξύ των δύο παικτών της ΑΕΚ, Πινέδα και Σιμάνσκι, ενώ το πρόγραμμα κλείνει στις 21:00 με τους «λαβωμένους» πρωταθλητές κόσμου Γάλλους να «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους με την Αυστραλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τρίτης μέρας του Μουντιάλ:

  • Αργεντινή-Σαουδική Αραβία 12:00
  • Δανία-Τυνησία 15:00
  • Μεξικό-Πολωνία 18:00
  • Γαλλία-Αυστραλία 21:00