Η Εθνική μας ομάδα λίγες μέρες μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Μάλτα σε φιλική αναμέτρηση, αντιμετωπίζει απόψε (21:15) στη Βουδαπέστη την Ουγγαρία σε μια σαφώς πιο δύσκολη δοκιμασία.

Η γαλανόλευκη καλείται να βελτιώσει την εικόνα της σε σχέση με το τελευταίο φιλικό στη Βαλέτα και ο Γκουστάβο Πογέτ περιμένει να δει μια καλή εμφάνιση κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει πάλι ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες, ενώ παράλληλα θα κάνει κάποιες δοκιμές και σε σχήματα. Όσον αφορά το αποψινό ματς αναμένεται να παρατάξει την Εθνική σε σχηματισμό 4-2-3-1 με δυο αμυντικά χαφ.

Συγκεκριμένα, η ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας αναμένεται να είναι με Πασχαλάκη στην εστία με δεξί μπακ τον Ρότα και αριστερό τον Γιαννούλη, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο Χατζηδιάκος και Κουλιεράκης ή Τζαβέλλας.

Στη μεσαία γραμμή Σιώπης, Κουρμπέλης, σε ελεύθερο ρόλο ο Μπακασέτας, σε ρόλο εξτρέμ οι Μάνταλος, Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Από τη μεριά τους, οι Ούγγροι αναμένεται να παραταχθούν με 3-4-3, με το αρχικό τους σχήμα να αποτελείται από τους Ντιμπούς, Σαλάι, Λανγκ, Ορμπάν, Μπότκα, Κέρκεζ, Στάιλς, Ναγκί, Σζομποσλάι, Νέμετ, Γκάζντανγκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Ντανιένε Τσίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπατσίνι, Μπρέσμες και 4ο τον επίσης Ιταλό Μαρινέλι. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ιταλοί Ντι Πάολο και Μαρίνι.