Ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της ελληνικής pop σκηνής, που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική από την εποχή των θρυλικών Olympians μέχρι σήμερα, έδωσε το σύνθημα και ξεκίνησε το μεγάλο πάρτι στο Σπίτι με το MEGA.

Η Ρούλα Κορομηλά, ως εξαιρετική οικοδέσποινα και με καλεσμένο τον Πασχάλη έχει ετοιμάσει μια εντυπωσιακή βραδιά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Από τους θρυλικούς Olympians, όταν μεσουρανούσε ως ποπ είδωλο στα 60s και στα 70s, αλλά και με διαρκή παρουσία στα μουσικά πράγματα σε κάθε δεκαετία, ο Πασχάλης δεν έλειψε ποτέ. Γι’ αυτό ακριβώς, αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα πάρτι που διοργανώθηκαν ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Το playlist των επιτυχιών που θα ακουστούν σε αυτό το πάρτι είναι εντυπωσιακό: «Το κορίτσι του Μάη», «Αλέξης»,  «Το σχολείο», «Τρελοκόριτσο», «Ο Τρόπος», «Στο μπαράκι», «Παραδώσου λοιπόν», «Είσαι το ταίρι μου» κ.ά. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στον ρυθμό, ούτε καν η φιλόξενη οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά, χορεύοντας από αισθαντικά μπλουζ μέχρι το διασκεδαστικό «τρενάκι».

Δίπλα στον Πασχάλη θα βρεθούν για μοναδικά ντουέτα και υπέροχες μουσικές συναντήσεις η Μαντώ, ο Νίκος Βουρλιώτης, οι Εκείνος & Εκείνος και ο Δημήτρης Κοντολάζος. O Φίλιππος Τσεμπερούλης τον συνοδεύει μοναδικά με τον σαξόφωνό του. Την ορχήστρα διευθύνει ο Αντώνης Γουνάρης.

Τιμώντας με τον δικό του, πολύ τρυφερό τρόπο, τον αγαπημένο του φίλο Δάκη που έφυγε από τη ζωή, ο Πασχάλης θα ερμηνεύσει το «Τόσα καλοκαίρια» και θα αποκαλύψει στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες πτυχές της φιλίας τους.

Η κόρη του, Ζίνα Αρβανιτίδη, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την ξεχωριστή βραδιά, κάνοντάς του την ωραιότερη έκπληξη: θα ανέβει στη σκηνή και θα τραγουδήσουν μαζί, χαρίζοντας μας μία πολύ τρυφερή στιγμή.

Όλα θα ειπωθούν, όλα θα τραγουδηθούν και αυτό το πάρτι θα κορυφωθεί με πολύ χορό. Μπλουζ, shake, αλλά και το αγαπημένο από τα παλιά «τρενάκι» θα ξεσηκώσει τους πάντες, ανεβάζοντάς τους επί σκηνής και αναβιώνοντας το αυθόρμητο κέφι άλλων, πιο ανέμελων εποχών.

Γιατί όχι; Μπορούμε να δυναμώσουμε την ένταση στην τηλεόραση και αυτό το Σαββατόβραδο να πλημμυρίσει από ατόφια διασκέδαση, όπως τη θυμούνται οι παλιοί και θα ήθελαν να τη βιώσουν και οι νεότεροι!