Συγκλονισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η Ρούλα Κορομηλά μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Η παρουσιάστρια έχει σταθεί δίπλα στην συγκεκριμένη δομή για πάρα πολλά χρόνια και δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή της.

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στην εκπομπή Live News και εξέφρασε την αγανάκτησή τους.

«Είμαι συντετριμμένη πραγματικά γιατί τη δομή αυτή τη στήριξα πριν από αρκετά χρόνια. Λυπάμαι που θα το πω στον αέρα, πλήρωνα εγώ τα ενοίκια, ήμουν εκεί κάθε Κυριακή και έτρωγα με τα παιδιά και μετά είχα και μια ενεργή συμμετοχή ως προς τα βρέφη που φιλοξενούσε πρόσφατα η δομή αυτή. ΌΤαν διάβασα όλα αυτά που συμβαίνουν σοκαρίστηκα. Αν ισχύουν όλα αυτά νιώθω ντροπή, θυμό, απέχθεια. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι για έναν άνθρωπο τον οποίο εμπιστευόμουνα και με τον οποίο συζητούσα και ήθελα να προσέχει τα παιδιά σαν τα μάτια του, βγαίνουν τέτοια πράγματα. Αν ισχύουν όλα αυτά» δήλωσε φανερά στεναχωρημένη η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Δεν κατηγορώ κανέναν και δεν είμαι δικαστής. Δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε ότι θεραπεύουμε τις ψυχές των παιδιών και τα παιδιά με παρεμβατική συμπεριφορά μετά μας μισούν γιατί αντικαθιστούμε τους γονείς τους. Θα πρέπει να είμαστε πιο φειδωλοί στο λόγο μέχρι να αποδειχτεί ότι είμαστε καθαροί. Ότι έχει σχέση με παιδί εμένα με πληγώνει, με θυμώνει και με πεισμώνει. Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση με την ασέλγεια και την κακοποίηση των παιδιών».

Η Ρούλα Κορομηλά είναι βρίσκεται πάντα κοντά σε δομές και ιδρύματα που φροντίζουν παιδιά και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο συγκεκριμένο θέμα. Για αυτό και σε αρκετά έντονο ύφος ζήτησε να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος σε όλους τους ανθρώπους που έρχονται κοντά σε παιδιά.

«Πρέπει να γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος σε όλες αυτές τις δομές και πρέπει να ελέγχονται τα πρόσωπα που μπαίνουν και φροντίζουν τα παιδιά. Δεν μπορεί να μπαίνει ο κάθε άσχετος και να φροντίζει βρέφη. Μιλάμε για παιδιά. Δεν είναι αστείο πράγμα» κατέληξε η ίδια.