Ανυπομονείτε για την Black Friday την επόμενη Παρασκευή και ήδη κάνετε σχέδια για το τι θα αγοράσετε; Δεν χρειάζεται να περιμένετε πια έως τις 25 Νοεμβρίου, γιατί στο SHOPFLIX.gr  η Black Friday ξεκίνησε με ασυναγώνιστες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων.

Η πλατφόρμα έχει ήδη ανεβάσει σε ξεχωριστή σελίδα χιλιάδες προσφορές για την Black Friday με smartphone, laptop, tablet, τηλεοράσεις, είδη σπιτιού μέχρι και καλλυντικά, παιχνίδια, βρεφικά είδη και ό,τι χρειάζεστε για σας και το σπίτι σας.

Μέσα από ένα «καθαρό» και εύκολο σε πλοήγηση περιβάλλον, το SHOPFLIX.gr φέρνει μπροστά στα μάτια σας αμέτρητα προϊόντα με έκπτωση έως 80%, για να καλύψετε τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Με ένα εύχρηστο μενού προσφέρει μια online εμπειρία όμοια με αυτήν της επίσκεψης σε ένα φυσικό mall.

Αν θέλετε να αλλάξετε την τηλεόρασή σας αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν θέλετε να αποχωριστείτε το παλιό σας κινητό και να αποκτήσετε ένα νέο, τότε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε μεγάλες εκπτώσεις σε αυτόν τον τομέα. Αν πάλι προτιμάτε να αγοράσετε νέα οθόνη ή πολυμηχανημάτα για το λάπτοπ σας είναι βέβαιο πως θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές.

Το ίδιο ισχύει και για τις οικιακές συσκευές του σπιτιού, ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια αλλά και για άλλα gadgets, όπως smartwatches τα πάντα για το gaming έως φορητά ηχεία.

Επίσης, θα βρείτε αμέτρητα προϊόντα ομορφιάς, όπως αρώματα, κρέμες προσώπου αλλά και ξυριστικές μηχανές, για σας και την οικογένειά σας και ποικιλία σε βρεφικά είδη, από βρεφικές πάνες μέχρι καρότσια μωρού και καθίσματα αυτοκινήτου.

Και αν πάλι θέλετε περισσότερα από ένα προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές η πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA σας δίνει τη δυνατότητα να τα παραλάβετε όλα σε μια αποστολή.

Χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας θα παραλάβετε τα προϊόντα σας άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Μπείτε, κλικάρετε, κάντε την παραγγελία σας και αποφασίστε εσείς πως θέλετε να πληρώσετε: Το  SHOPFLIX.gr σας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές μέσα από το πιστοποιημένο online σύστημα ασφαλείας:

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Διατραπεζική Συναλλαγή Iris 
  • το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva Wallet
  • πληρωμή με αντικαταβολή και
  • Shopflix Pay 4

Ζήστε την εμπειρία BLACK FRIDAY στο SHOPFLIX.gr