Ιδανικό φινάλε για τον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο γύρο της Super League. Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες, οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 του Ιωνικού χάρη σε γκολ του Σίτο, επέστρεψαν στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές και ξέφυγαν με +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Νίκαιας.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Ιωνικό έφτασε κοντά στο γκολ με τον Σεμπά. Ο Αστέρας απάντησε με Τασουλή και Μπενίτο που είχαν δύο καλές στιγμές πριν το δεκάλεπτο, με τον τελευταίο να έχει ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία στο 17′, αλλά ο Χουτεσιώτης κράτησε όρθια την ομάδα του.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και ένα λεπτό μετά όταν ο Σίτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ για το 1-0. Ο ρυθμός μετά το γκολ έπεσε και στο 44′ ο Ιωνικός είχε μία καλή στιγμή με τον Λοβέρα ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Καρμόνα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας σκόραρε με τον Μπενίτο στο 58′, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού ο Ιωνικός δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό σε ευκαιρίες με Μάντζη και Μύγα.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς Τασουλής, Ιγκλέσιας (77΄Ντομίνγκεθ), Μουνάφο, Κρέσπι (85΄Άλβαρες), Σίτο (85΄Μπερτόγλιο), Τιλίκα, Μπενίτο (70΄Μπαράλες).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σόουζα, Ρομαό, Σάκιτς (77΄Ελευθεριάδης), Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Λοβέρα, Σεμπά, Άοσμαν (81΄Ιωαννίδης), Μάντζης.