Μια διαφορετική ιστορία για τον έρωτα εξιστόρησαν στο «Σπίτι με το MEGA» το βράδυ του Σαββάτου (12/11) ο Αντύπας με τον γιο του, Πρόδρομο.

Πατέρας και γιος μοιράστηκαν την ίδια σκηνή και ερμήνευσαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την επιτυχία «Μια ιστορία», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Μουκίδη, που κυκλοφόρησε το 2014.

Απολαύστε τους παρακάτω

Η ξεχωριστή σχέση και η εξομολόγηση

Ο Πρόδρομος είναι και αυτός τραγουδιστής. Σε κοινή συνέντευξή τους στην «Ελένη» πατέρας και γιος μίλησαν για τη σχέση τους και εξομολογήθηκαν ότι «γνωρίστηκαν» στην εφηβεία του Πρόδρομου.

«Ήμουν πάντα με μια βαλίτσα στο χέρι και αυτό με στεναχωρούσε. Σκεφτόμουν συνέχεια τι θα πουν τα παιδιά. Κάποια στιγμή, σταμάτησα. Στην εφηβεία του Πρόδρομου», δήλωσε τότε ο Αντύπας.

Ο γιος του συμπλήρωσε: «Ουσιαστικά, στην εφηβεία μου γνωριστήκαμε με τον πατέρα μου. Κάναμε τα πάντα μαζί, πηγαίναμε και στο γήπεδο μαζί. Δεν ασχολούμουν με κάτι άλλο, με ένοιαζε μόνο να τελειώσω το σχολείο και να πάω να βρω τον πατέρα μου».

Τέλος, παραδέχτηκε πως αν και ο ίδιος έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στη μουσική, σίγουρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσά τους.