Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και οι «ερυθρόλευκοι» πάνε προετοιμασμένοι για μεγάλη μάχη στη Λιβαδειά.

Γνωρίζουν καλά ότι η νίκη είναι «μονόδρομος» και στο μεγάλο λιμάνι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για την επίτευξη του στόχου.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό φανερώνει πολλά, καθώς οι πειραιώτες κυριάρχησαν στο ντέρμπι και αν δεν ήταν ο ανεκδιήγητος Δανός διαιτητής, Γιάκομπ Κέλετ, θα είχαν πάρει τη νίκη στη Λεωφόρο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ ξέρουν πολύ καλά ότι η αποστολή τους στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν θα είναι εύκολη.

Κι αυτό άλλωστε το έχει επισημάνει ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων», με τον έμπειρο προπονητή να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο που θα μπει στο ματς η ομάδα του.

Αυτό είναι το σημείο – κλειδί για τον κόουτς της ομάδας του Πειραιά κι εκεί έχει εστιάσει ο Μίτσελ.

Ο προπονητής των πρωταθλητών θέλει ένα δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι, θέλει να δει τον Ολυμπιακό να βρίσκει νωρίς το γκολ απέναντι στην άμυνα των Βοιωτών και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για τους πειραιώτες.

Ο Μίτσελ θέλει απ’ την ομάδα του να «ξεκλειδώσει» νωρίς το παιχνίδι μ’ ένα γκολ, καθώς μια τέτοια εξέλιξη δεν θα επιτρέψει στους γηπεδούχους να… παρκάρουν πούλμαν στην αμυντική τους γραμμή.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να μπει στο παιχνίδι με ενέργεια και δυναμική για να εκμεταλλευτεί και την παρουσία των οπαδών του στις εξέδρες, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την συμπαράσταση περισσότερων από 2.500 φιλάθλων τους.

Ο Μίτσελ είπε στους παίκτες ότι θέλει να μπουν δυνατά και σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές του Ισπανού στην εντεκάδα, φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές σε σύγκριση με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς στη Λεωφόρο.

Μια σκέψη του Ισπανού είναι να παίξει ο Βρουσάι στο αριστέρο άκρο της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Ρέτσου αντί του Παπασταθόπουλου, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.