Δωδεκάτη και εμβόλιμη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με το πρώτο… πιάτο να «σερβίρεται» στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης φιλοξενεί τη Λαμία (20:00), αναζητώντας την πρώτη του νίκη μετά από τρεις αναμετρήσεις.

Η ομάδα του Αλαν Πάρντιου δεν γεύτηκε τη χαρά του τριπόντου κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Ατρόμητο, με την τελευταία του νίκη να καταγράφεται στις 15 του Οκτώβρη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, μετρώντας μέχρι στιγμής 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ο κόουτς του Άρη δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Οντουμπάτζο και Ντουκουρέ, ενώ ο Μπράμπετς ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις συμπεριλήφθηκε τελευταία στιγμή στην αποστολή.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιόπ, Νταμπό, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγούρος.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι, ψάχνουν μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 πόντους η ομάδα της Φθιώτιδας, που προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο.

Η αποστολή της Λαμίας: Σαράνοφ, Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Μποάκι