Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια άλλοι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί με ένταλμα της δικαστικής λειτουργού για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Μετά από αυτή τη δικαστική εξέλιξη για τη δυσώδη υπόθεση με θύμα το 12χρονο κορίτσι συνολικά εννέα άτομα έχουν οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ η ανακριτική διαδικασία είναι σε πλήρη εξέλιξη και όπως όλα δείχνουν ο κύκλος των κατηγορουμένων θα διευρυνθεί ακόμα περισσότερο.

Το προφίλ των δραστών

Ο 39χρονος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, υποστηρίζοντας πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση στην οποία δε συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί της.

Αντίστοιχα, τρεις φορές φέρεται να έχει συναντήσει και κακοποιήσει τη 12χρονη ο 35χρονος εισοδηματίας, που συνελήφθη δυνάμει εντάλματος και προφυλακίστηκε επίσης μετά την απολογία του. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι τους έκριναν προφυλακιστέους.