Με τον Ρόναλντ Κούμαν να δίνει το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου του Αγρινίου, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα της Βοιωτίας στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή. Στους 7 βαθμούς ο Λεβαδειακός, στους 13 ο Παναιτωλικός και στο -2 από την 6η θέση και τον Άρη.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και ευκαιρίες κυρίως από τους γηπεδούχους, με τις δύο ομάδες να απειλούν κυρίως με στατικές φάσεις αλλά και βαθιές μεταβιβάσεις προς την περιοχή.

Οι Αγρινιώτες έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 23΄.Έπειτα από σέντρα του ιδιαίτερα δραστήριου Ναντρέι Ναγκό, η μπάλα στρώθηκε στον Κολοβό και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Μπαχάκαν έσωσε με προβολή την ομάδα του.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, απειλώντας για πρώτη φορά με σουτ του Βινίσιους στο 50′. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν για τον Παναιτωλικό, με τον Κολοβό να βρίσκει ωραία τον Καρέλη και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή, ανάγκασε τον Μάρκοβιτς σε σωτήρια επέμβαση.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον, Κολοβός, Νταγκό, Σενγκέλια, Καρέλης.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Σκβάρκα, Νίκας, Χάμοντ, Βρακάς, Λουαλούα, Πέτρε.