Με 4-3-2-1 και τους Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ και Μασούρα πίσω από τον Μπακαμπού παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30), για την 11η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Αβιλα, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα είναι οι Εμβιλά και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, με τους Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ και Μασούρα πίσω από τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Η 11άδα: Πασχαλάκης, Αβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ, Μασούρας και Μπακαμπού.

Ο Μίτσελ έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη μάχη στη Λεωφόρο και περιμένει από όλους όσους αγωνιστούν να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να φύγει ο Ολυμπιακός με το διπλό από την έδρα του αιώνιου αντιπάλου του.

Ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει πολλά στον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, ο οποίος για ένα ακόμα ματς θα είναι ο «εγκέφαλος» του Ολυμπιακού, με τον Νοτιοκορεάτη μεσοεπιθετικό να αποτελεί «κλειδί» για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.