Συνελήφθη και ο τέταρτος άνδρας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια που αναζητούνταν από χθες μετά την έκδοση του σχετικού εντάλματος σύλληψης.

Ηδη οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του χτενίζοντας την Αττική αλλά και την περιοχή της Κορίνθου όπου φέρεται να είχε εκδοθεί και η ταυτότητα του.

Ο άνδρας ηλικίας 43 ετών ήταν ηλεκτρολόγος πλοίων.

Συνολικά πλέον, μαζί με την μητέρα, οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι δέκα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής.

Τα προφίλ των συλληφθέντων

Με χειροπέδες στα χέρια και μάσκα για τον κοροναϊό στο πρόσωπο οι 2 εκ των συλληφθέντων μπαίνουν στο γραφείο της ανακρίτριας για να ζητήσουν αναβολή.

Ο 39χρονος φύλακας σε εταιρεία σεκιούριτι στο Νέο Ηράκλειο που είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού μόλις 9 ετών και ο 35χρονος εισοδηματίας που είχαν συλληφθεί χθες, δεν κοιτάζουν σε κανένα σημείο τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Την ώρα που και οι δύο έπαιρναν αναβολή για να απολογηθούν την επόμενη Τρίτη, οι αστυνομικοί εντόπιζαν και περνούσαν χειροπέδες στο 3ο άτομο που αναζητούσαν. Έναν 55χρονο ηλεκτρολόγο στη Δυτική Αττική που σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει και εκείνος τις προηγούμενες μέρες στη ΓΑΔΑ, για να καταθέσει αυτοβούλως.

Και οι 3 που έχουν ήδη συλληφθεί έχουν υποστηρίξει πως είναι πολύ πιθανό να συνομίλησαν με την 12χρονη στη διαδικτυακή εφαρμογή, αλλά αρνήθηκαν ότι κανόνισαν ραντεβού και τη συνάντησαν. Η ανήλικη όμως αναγνώρισε στα πρόσωπά τους, 4 από τους βιαστές της. Με τις έρευνες να συνεχίζονται και τους στενούς συγγενείς της, να περιμένουν νέες συλλήψεις.