Συνελήφθη και ένας 55χρονος για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν ηλεκτρολόγο, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί χθες ένταλμα σύλληψης. Το ένταλμα που εκκρεμεί φέρεται να αφορά έναν υπεύθυνοι καταστήματος που βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες 39 και 35 ετών

Εν τω μεταξύ, στα δικαστήρια προσήχθησαν, λίγο πριν τις 12, οι δύο νέοι κατηγορούμενοι -35 και 39 ετών- στην υπόθεση των Σεπολίων.

Και οι δύο βρίσκονται αντιμέτωποι με το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής μετά την έκδοση των τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε χθες η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται, όπως έχουν δικαίωμα, να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Υψηλά αμειβόμενοι στις δουλειές τους

Για άνδρες ηλικίας 35 έως 50 ετών, «υψηλά αμειβόμενους ιδιωτικούς υπαλλήλους» κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές, περιγράφοντας το προφίλ των τεσσάρων ατόμων.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ανεπάγγελτος εισοδηματίας, ενώ ο άνδρας που συνελήφθη στο Μαρούσι εργάζεται ως σύνοδος ασφαλείας.

Τα άλλα δύο εντάλματα αφορούν έναν ηλεκτρολόγο και έναν υπεύθυνο καταστήματος που φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Οταν οι τρεις από αυτούς είχαν προσέλθει στα αστυνομικά γραφεία, ανέφεραν ότι, πέρα από διαδικτυακές συνομιλίες στην ιστοσελίδα γνωριμιών, είχαν και τηλεφωνικές επικοινωνίες σε άλλες εφαρμογές.

Κάποιοι μάλιστα παραδέχθηκαν ότι είχαν ραντεβού με κορίτσια μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών blindchat, υποστήριξαν όμως ότι οι ερωτικές συνευρέσεις δεν έγιναν με τη 12χρονη.

Τότε, η 33η τακτική ανακρίτρια δεν επέτρεπε στους αστυνομικούς να δείξουν φωτογραφία της ανήλικης στα άτομα που προσέρχονταν αυτοβούλως.