Η κατάκτηση της κορυφής στην τηλεθέαση είναι για την «Κοινωνία ώρα MEGA» σταθερή και αμετάβλητη για 13 συνεχόμενους μήνες (από τον Σεπτέμβριο του 2021).

Με την ίδια δυναμική έκλεισε και ο Οκτώβριος του 2022 με ποσοστό 19,3% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 19,1% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους κατηγορία κοινού η «Κοινωνία ώρα MEGA» εξασφάλισε το υψηλότερό της ποσοστό 26%.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA  με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη είναι και παραμένει πρώτη, καταγράφοντας ποσοστιαία άνοδο 3,2 μονάδων στο δυναμικό κοινό 18-54 από τον προηγούμενο μήνα (Σεπτέμβριος 2022).

Στη ζώνη μετάδοσής της η «Κοινωνία ώρα MEGA» άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά 5,2 ποσοστιαίων μονάδων στο δυναμικό κοινό 18-54 και διαφορά 1,8 ποσοστιαίων μονάδων στο σύνολο του κοινού.

Η αγαπημένη πρωινή ενημερωτική εκπομπή των τηλεθεατών συνεχίζει να καταγράφει την επικαιρότητα, να ενημερώνει και να θέτει προβληματισμούς για τα τρέχοντα θέματα που ενδιαφέρουν όλους μας, να ζητά τη γνώμη των ειδικών και των πρωταγωνιστών της καθημερινότητας, συνδυάζοντας δυναμική, γρήγορο ρυθμό αλλά και χιούμορ.