Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών.

Αυτή τη στιγμή οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο της ερωτικής σχέσης ανάμεσα στον Ηλία Μίχο και την μητέρα της 12χρονης.

Τις εν λόγω πληροφορίες μάλιστα δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε αρνήθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχαν ερωτική σχέση η 37χρονη μητέρα της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο. Σε αντίστοιχες υποθέσεις έχουμε δει ανάλογα ερωτικά συμπλέγματα… Δεν μπορεί να αποκλειστεί λοιπόν η ερωτική σχέση. Το πρόσωπο-κλειδί είναι το παιδί. Γιατί είναι το θύμα, το αντικείμενο εκμετάλλευσης. Ο μοναδικός μάρτυρας – θύμα. Οι άλλοι αν εμπλέκονται στην μαστροπεία ποτέ δεν θα ομολογήσουν πράξεις. Μόνο το παιδί μέσα από τη νέα κατάθεσή του, που θα γίνει προσεχώς με την βοήθεια των παιδοψυχολόγων, θα αναγνωρίσει πρόσωπα και θα εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης» είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», υπήρχε ένα μήνυμα, που εστάλη από το κινητό της 12χρονης στον 53χρονο. Αλιεύτηκε από το κινητό του Ηλία Μίχου που έχει γίνει φύλλο και φτερό από τις Αρχές που ερευνούν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε ο παιδοβιαστής και μαστροπός των Σεπολίων.

Στο μήνυμα αυτό, η ανήλικη του γράφει: «Δεν έκανες τίποτα στη μαμά μου;» Κι ο Μίχος απάντησε: «Κουβέντα είχαμε».

Κατέβαινε συνέχεια στο υπόγειο του Μίχου η μάνα

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληρφορίρε της εκπομπής σήμερα, Δευτέρα, μετέβη στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε πολύ γνωστός άνθρωπος του Ηλία Μίχου, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για μια περίεργη σχέση που φέρεται να είχε ο 53χρονος με την προφυλακισμένη μάνα της ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, ο πολίτης που έδωσε την μαρτυρία του στους αξιωματικούς της ασφάλειας, ανέφερε πως η 37χρονη πήγαινε συνεχώς στο υπόγειο του μαγαζιού του Μίχου.

Στο πλαίσιο της κατάθεσης, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είπε ότι «η μάνα κατέβαινε στο υπόγειο του μπακάλικου του Μίχου σχεδόν σε καθημερινή βάση. Τουλάχιστον 4 με 5 φορές την εβδομάδα».

Ο Μίχος μέσα από τις φυλακές αφήνει να εννοηθεί ότι η μάνα ήταν αυτή που ξεκίνησε να εκδίδει την κόρη της κι εκμεταλλευόταν το παιδί της…