Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι δύο παιδιά από τα Πετράλωνα, ένα αγόρι 17 ετών και ένα κορίτσι 22 ετών, καταγγέλλουν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση, κάνοντας μήνυση εναντίον τους.

Το γεγονός δε ότι είναι η δεύτερη φορά που τα δύο αδέλφια μηνύουν τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση γεννά οργή και βαθιά θλίψη για τον τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί και μηχανισμοί προστασίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα παιδιά είναι κάνει ξανά μήνυση το 2018, σε βάρος του πατέρα αυτή τη φορά, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Επίσης, ο πατέρας πέρα από το ότι φέρεται να ασελγούσε και να βίαζε ο ίδιος τα παιδιά του, τα προωθούσε και σε φίλους του.

Όταν το αγόρι ήταν 7 ετών, αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό την κακοποίηση που βίωνε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κινηθούν δικαστικά.

Ο πατέρας βίαζε η μάνα σιωπούσε

Την συγκλονιστική υπόθεση και τις καταγγελίες των δύο παιδιών που μηνύουν τους ίδιους τους γονείς τους, φέρνει στο φως το enikos.gr, επισημαίνοντας πως αν οι καταγγελίες αυτές επιβεβαιωθούν στις δικαστικές αίθουσες, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Στη μήνυση, η 22χρονη σήμερα «Α» και ο 17χρονος αδελφός της, καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους. Κακοποίηση που σύμφωνα με τις περιγραφές τους, άρχισε στις ηλικίες του δημοτικού και σταμάτησε όταν η υπόθεση πήρε διαστάσεις από εκπαιδευτικό που ήρθε σε επαφή με το τότε επτάχρονο αγόρι και του εκμυστηρεύτηκε τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε στο σπίτι του.

Η λεπτομερής περιγραφή των παιδιών στη μήνυσή τους κατά της μητέρας τους είναι ανατριχιαστική και δίνει την εικόνα ενός πατέρα ο οποίος, όχι μόνο ασελγούσε και βίαζε τα παιδιά του αλλά τα «πάσαρε» και σε φίλους της οικογένειας.