Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ του Ράσφορντ επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ και έφτασε στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Champions League με παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ ξεκίνησε πολύ πιο δυνατά και είχε 9 τελικές στο παιχνίδι μέχρι ο Ράσφορντ στο 38′ να ανοίξει στο σκορ. Ο Έρικσεν γέμισε από δεξιά και ο Ράσφορντ με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έκανε το 1-0.

Η επανάληψη βρήκε τα «σφυριά» να μπαίνουν πολύ δυνατά αλλά να πέφτουν στο τείχος που λεγόταν Νταβίντ Ντε Χέα. Αρχικά είπε όχι σε σουτ των Μπενράχμα και Αντόνιο στο 83′ και 84′ ενώ στις καθυστερήσεις έκανε τεράστια επέμβαση σε κεφαλιά του Ζουμά. Η τελευταία φάση είχε δοκάρι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από κεφαλιά του Φρέντ.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μαγκουάιρ, Σο, Νταλότ, Λισάντρο Μαρτίνες, Κασεμίρο, Έρικσεν (79’ Φρεντ), Μπρούνο Φερνάντες, Ρονάλντο, Ράσφορντ, Ελάνγκα (61’ ΜακΤόμινεϊ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι (46’ Αρεολά), Κρέσγουελ, Κέρερ, Ζουμά, Ντόουσον, Ράς, Σούτσεκ, Ντόουνς (77’ Φορνάλς), Μπενραχμά, Μπόουεν, Σκαμάκα (57’ Αντόνιο)