Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντρές Ινιέστα στο «TyC Sports», δήλωσε ότι περιμένει πως και πως πρόσκληση από τον Χουάν Ραμόν Ρικέλμε για να παρευρεθεί στο «Μπομπονέρα» σε αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς και να βιώσει την εκρηκτική ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Επιπλέον ανέφερε πέντε παίκτες με του οποίους απολάμβανε να παίζει μαζί, ενώ μίλησε και για τον Πάμπλο Αϊμάρ, όπου ήταν το είδωλό του.

 Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Θα ήθελα ο Ρικέλμε να με καλέσει στο Μπομπονέρα. Από ό,τι έχω ακούσει και μου έχουν πει, η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Μου αρέσει το αργεντίνικο ποδόσφαιρο»

«Με τον Ρικέλμε ανταλλάξαμε μηνύματα. Έχουμε διατηρήσει αυτή την επαφή. Ήταν ιδιαίτερο να είμαι μαζί του στα αποδυτήρια και να τον βλέπω να προπονείται και να παίζει»

Στη συνέχεια, κλήθηκε να αναφέρει τους παίκτες που ευχαριστιόταν να συνεργάζεται στην Μπαρτσελόνα. «Οι πέντε παίκτες με τους οποίους μου άρεσε περισσότερο να παίζω σε ένα γήπεδο ήταν ο Τσάβι, ο Νεϊμάρ, ο Ετό, ο Μπουσκέτς και ο Ρομάν», είπε ο Ινιέστα.

Ο Ινιέστα μίλησε για τον παίκτη που αποτελέσε παράδειγμα για εκείνον στην καριέρα του: «Το είδωλό μου ήταν ο Πάμπλο Αϊμάρ. Από τότε που τον είδα να παίζει στην Ισπανία. Για όσους από εμάς αγαπάμε το ποδόσφαιρο, ήταν πάντα ιδιαίτερο να τον παρακολουθούμε να αγωνίζεται. Πάντα μου άρεσαν οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να επισκεφτώ τα γήπεδα της Αργεντινής».