Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινούνται άπαντες στην ΑΕΚ, καθώς η μεγάλη αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League είναι προ των πυλών.

Τα ευχάριστα για την Ένωση και τον Ματίας Αλμέιδα ήρθαν χθες, καθώς ο Νόρντιν Άμραμπατ κατάφερε να ξεπεράσει τη θλάση του σε χρόνο ρεκόρ, θέτοντας κανονικά υποψηφιότητα για το μεγάλο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Το ίδιο ισχύει και για τους δύο Ιρανούς των Κιτρινόμαυρων. Τόσο ο Χατζισαφί όσο και ο Μοχαμάντι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες δύο ημέρες και αναμένεται να βρεθούν κανονικά στην αποστολή, με τη συμμετοχή τους ωστόσο στο αρχικό σχήμα να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ θα πάρει φανέλα βασικού, όπως συνέβη και στη Λιβαδειά την περασμένη Δευτέρα.

Μεγάλο ερωτηματικό είναι και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο διεθνής χαφ αποχώρησε με ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και έτσι η παρουσία του στην αποστολή μοιάζει πολύ δύσκολη τη δεδομένη στιγμή, κάτι το οποίο ωστόσο θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.