Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής, έψαχναν και την 48χρονη από το Καρπενήσι τα ίχνη της οποίας αγνοούνται ακόμη.

Μετά από ολονύχτια επιχείρηση ο 42χρονος βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μεγάλη τρύπα σε βάθος 60 μέτρων κοντά στην γέφυρα της Τατάρνας.

Η τρύπα της Τατάρνας

Οι έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες από το TV Star εστιάστηκαν εκεί καθώς δίπλα στην τρύπα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του που δεν ήταν κλειδωμένο, ενώ μέσα σε αυτό ο 43χρονος είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο.Στις έρευνες συμμετείχαν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και της Π.Υ. Καρπενησίου και εθελοντές της διασωστικής ομάδας Ευρυτανίας που ανέσυραν την σορό του άτυχου 43χρονου αστυνομικού από βάθος 60 μέτρων.

Ο 43χρονος, που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, είχε επισκεφτεί το χωριό Τριπόταμος Αγράφων στην Ευρυτανία, μαζί με τη μητέρα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα, συγκομιδή ελιών.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από την μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο αστυνομικός έκανε υπηρεσία γραφείου και ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο περιφερειακός διοικητής της Π.Υ. στην Στερεά Ελλάδα Κώστας Θεοφιλόπουλος.

Την ίδια τρύπα είχαν ερευνήσει οι διασώστες και για τον εντοπισμό της 48χρονης από το Καρπενήσι που ακόμη δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη της.

Το αυτοκίνητο και της 48χρονης, όπως και του αστυνομικού, βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Μάλιστα, είχε επιστρατευτεί και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών.

Στο όχημα βρέθηκαν σημειώματα που αφορούσαν την οικογένειά της, έκτοτε όμως δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ οι έρευνες και μέσα στην τεχνητή λίμνη δεν απέδωσαν τίποτα.