Ο 42χρονος αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός σε τρύπα βάθους 65 μέτρων στην Ευρυτανία, φαίνεται πως αυτοκτόνησε καθώς βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμά του στο οποίο αναφέρει ότι έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τους λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σημείωμα βρίσκεται στα χέρια των αρχών και σε αυτό ο 42χρονος αποχαιρετά τους οικείους του ενώ αφήνει οδηγίες σε συγγενικό του πρόσωπο για να φροντίσει την οικογένειά του.

Ο 42χρονος αστυνομικός από την Ευρυτανία που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, βρέθηκε νεκρός στη «Τρύπα Τατάρνας».

Η αναζήτηση του 42χρονου

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου από την πρώτη στιγμή είχαν επικεντρωθεί εκεί, καθώς δίπλα στην τρύπα βάθους 65 μέτρων εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του που δεν ήταν κλειδωμένο, ενώ μέσα σε αυτό ο αστυνομικός είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 42χρονος, που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, είχε επισκεφτεί το χωριό Τριπόταμος Αγράφων στην Ευρυτανία, μαζί με την μητέρα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα, συγκομιδή ελιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του. Η αστυνομία ενημερώθηκε από την μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.