Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η υπόθεση με τον θάνατο του του αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην Πλατεία Αμερικής, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Να σημειωθεί ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του.  Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, ο ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του αλλά παράλληλα έφερε μώλωπες και είχε και αίμα. Το γεγονός αυτό δεν δικαιολογεί έναν άνθρωπο που ήθελε να αυτοκτονήσει.

Εξετάζεται και το σενάριο της δολοφονίας

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, δεν αποκλείουν να πρόκειται για δολοφονία με τον δράστη να ήθελε να παραπλανήσει την έρευνα. Ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο ήταν κρεμασμένο το θύμα δεν αποκλείει την ανθρωποκτονία.

Απαντήσεις θα υπάρξουν από το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί που μίλησαν με ανθρώπους που κινούνταν στο περιβάλλον του ιερέα, αποκόμισαν την άποψη πως ο Αρχιμανδρίτης δεν έδειχνε να έχει αυτοκτονικές τάσεις ή να τον απασχολεί κάτι τόσο σοβαρό που να τον οδηγούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως ο ιερέας είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο ιερέας  Χρυσόστομος Λεβογιάννης λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Χαλάνδρι και σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekklisiaonline, έχουν ειδοποιηθεί ο αδελφός του και η μητέρα του που ζουν στο Άργος.

Ο Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.