Σε περίπου δύο εβδομάδες θα κριθεί το αίτημα αποφυλάκισης της 37χρονης μητέρας της ανήλικης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο Live News, υπογράμμισε ότι στο αίτημα που κατατέθηκε ζητείται να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με άλλους περιοριστικούς όρους, προκειμένου να μπορέσει η γυναίκα να επιστρέψει σπίτι, δίπλα στην οικογένειά της.

«Θεωρώ ότι αν δεν είναι ήδη στη δικογραφία, θα υπάρχουν οι αναλύσεις των τηλέφωνων της μητέρας που προκύπτει ότι δεν είχε καμία σχέση με το blind chat, ότι δεν είχε τη συγκεκριμένη εφαρμογή και δεν είχε μπει ποτέ σε αυτήν τη διαδικασία» σημείωσε ο κ. Λύτρας.

«Το κατηγορητήριο λέει ότι την εφαρμογή την χρησιμοποιούσε και η μητέρα. Από την στιγμή που θα βγουν τα αποτέλεσμα, ένα μεγάλο κομμάτι, αν όχι ολόκληρη το κατηγορητήριο, μπορεί ευκολά να αντιληφθεί το συμβούλιο ότι δεν έχει καμία βάση» πρόσθεσε ο δικηγόρος της 37χρονης.

Ο Απόστολος Λύτρας επανέλαβε ότι η 37χρονη έχει υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, παρά τα στοιχεία που την ενοχοποιήσαν όπως γραπτά μηνύματα με την 12χρονη αλλά και χρηματικά εμβάσματα, ενώ χαρακτήρισε τα σε βάρος της στοιχεία «ελλιπή» και την προσωρινή της κράτηση «βεβιασμένη».

«Από την πρώτη στιγμή λέει ότι δεν ήξερε τίποτα και κάποια μηνύματα που προκάλεσαν σύγχυση, εξηγούνται και έχουν εξηγηθεί από τους ανθρώπους που τα έχουν στείλει» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.