Το παζλ των προσώπων που συνομιλούσαν με την 12χρονη, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, συμπληρώνουν οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση.

Τα πρόσωπα που φέρεται να ήταν χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής και να είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι συνεχώς αυξάνονται, μεγαλώνοντας έτσι και τον κατάλογο αυτών που ενδέχεται να έχουν προχωρήσει σε παράνομες ενέργειες.

Ταυτοποιήθηκε 45χρονος

Τελευταίος προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας ημεδαπός, ο οποίος ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη.

Ο 45χρονος εξετάστηκε από τους αστυνομικούς, που ερευνούν τη συμμετοχή του στην υπόθεση και αποχώρησε.

Γνώριζε ότι είναι ανήλικη ο αστυνομικός

Παράλληλα, ήρθαν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τη συμμετοχή του αστυνομικού που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος ο αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ -και πρώην συνδικαλιστής- φέρεται να γνώριζε ότι το παιδί ήταν ανήλικο, με το κορίτσι να του λέει ότι ήταν 15 χρονών.

Μάλιστα, ο αστυνομικός δεν έμεινε στην ανταλλαγή μηνυμάτων με την ανήλικη, αλλά προχώρησε στην ανταλλαγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, κάτι που σημαίνει πως αν αποδειχθεί από τα στοιχεία της έρευνας, τότε θα κατηγορηθεί για κακούργημα.