Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δυσώδη υπόθεση των Σεπολίων, με ένα 12χρονο κορίτσι να πέφτει θύμα των πιο αρρωστημένων ορέξεων του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Όπως φαίνεται η 12χρονη δεν ήταν η μόνη που έχει πέσει θύμα των χυδαίων σκέψεων του παιδοβιαστή. Μετά την καταγγελία μιας πελάτισσας του καταστήματος που διατηρούσε ο 53χρονος, αποκαλύφθηκαν τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος σε φίλους του σχετικά με μια 28χρονη νέα υπάλληλο που είχε προσλάβει στο μαγαζί του.

Σύμφωνα με το Tlive, η 28χρονη κοπέλα είναι ηθοποιός και βρέθηκε να εργάζεται για λίγο διάστημα στην επιχείρηση του 53χρονου κατηγορούμενου για βιασμό, μαστροπεία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Την τράβηξε φωτογραφίες και τις έστειλε σε φίλους του

Η συνεργασία του Μίχου με την 28χρονη ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021, όταν η νεαρή κοπέλα είχε αποχωρήσει από ένα θίασο και βρέθηκε να αναζητά δουλειά.

Τότε είδε την αγγελία που είχε ο Ηλίας Μίχος και επικοινώνησε μαζί του. Μόλις ξεκίνησε να πηγαίνει στο κατάστημα, ο 53χρονος δεν έχασε καιρό και έβγαλε φωτογραφίες μαζί της.

Στο τέλος του μήνα, μάλιστα, αναζήτησε συμβουλές από φίλους του για τον τρόπο που θα την κάνει να ενδιαφερθεί για αυτόν, στέλνοντάς τους παράλληλα και τις φωτογραφίες της 28χρονης, η οποία σε κάποιες ήταν μόνη της.

30.11.2021 – 1ος φίλος:

53χρονος: Η νέα υπάλληλος!

Φίλος 53χρονου: Καλημέρα και καλές εργασίες!

53χρονος: Είναι θέμα το κορίτσι. Θέμα… Με ρωτάει συνέχεια «τι έκανα χθες, πού πήγα…». Μια φορά που άκουσε ότι θέλω να πάω κάπου με ρωτάει «τι είναι εκεί;». Μου λέει «είμαι μπακουράκι». Της λέω «άσε ρε που είσαι μπακουράκι». «Ποιο μπακούρι από εμένα δεν υπάρχει» μου λέει. Ότι είναι μόνη της, δηλαδή. Άσε ρε, με έχει (…).

Φίλος 53χρονου: Χα… χα… χα… Θα περάσω μέσα στην εβδομάδα να σας δω από κοντά.

Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας στέλνει τις ίδιες φωτογραφίες σε άλλον φίλο του.

30.11.2021 – 2ος φίλος:

Φίλος 53χρονου: Φίλε, ωραίο στυλ για το μαγαζί σου η κοπελιά! Θα περάσω αύριο από εκεί να πάρω κάτι που χρειάζομαι. Καλό βράδυ, Ηλία μου!

53χρονος: Καλό βράδυ, φίλε μου!

Την επόμενη μέρα ο Ηλίας Μίχος στέλνει τις ίδιες φωτογραφίες σε τρίτο φίλο του. Αυτός του απαντά:

1.12.2021 – 3ος φίλος:

Φίλος 53χρονου: Καλό!

Στη συνέχεια του στέλνει και γραπτό μήνυμα.

53χρονος: Είναι θέμα… Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ… Δεν θέλει… πέσιμο, αλλά μέχρι να γίνει κάτι φοβάμαι ότι μπορεί να βρει κάποιον άλλον στο ίντερνετ και εγώ θα μείνω (…).

Σε επόμενο μήνυμά του στον ίδιο άνθρωπο ο 53χρονος γίνεται ακόμα πιο επεξηγηματικός.

Φίλε μου, καλημέρα. Θα στα πω στα γρήγορα, γιατί έχεις δουλειά. Είναι ηθοποιός. Της την έπεσε ο 65χρονος σκηνοθέτης σε μια παράσταση που ξεκίνησε να δουλεύει και παραιτήθηκε. Αυτά έγιναν πριν 15 μέρες. Είδε μια αγγελία που είχα εγώ, μιλήσαμε και ήρθε από εδώ και ξεκίνησε τη δουλειά στο μαγαζί. Δεν γουστάρει καθόλου το…πέσιμο. Μου είπε «και εσύ θα μου την πέσεις». Γουστάρει πάρα πολύ. Με ρωτάει συνέχεια «πού πήγα, τι έκανα», αλλά δεν της αρέσει το πέσιμο και φοβάμαι μήπως μέχρι να γίνει η φάση βρει κανέναν άλλον και μείνω (…).

1.12.2022

Φίλος 53χρονου: Καλή! Μπαράκι, ποτό και θα την φτιάξεις, θα την … ρίξεις. Χαλαρά…

53χρονος: Καλέ μου φίλε, αυτό σκέφτηκα και εγώ. Την Παρασκευή θα πάμε κάπου, να δούμε κάτι αντίκες και μετά θα πάμε για φαγητό. Πίνει ποτάκι, το γουστάρει πολύ. Αυτό κοιτάω και εγώ, αυτό θα περιμένω. Αλλά, κοίταξε… Βλέπω ότι ασχολείται και με το Tinder από προχθές. Ξέρεις, από εκεί βρίσκεις άντρες, γυναίκες και τέτοια. Μην μου εμφανίσει κανέναν άντρα φοβάμαι και μείνω (….). Αυτό φοβάμαι.

53χρονος: Πάντως είναι ειλικρινές κοριτσάκι, το έχω τσεκάρει. Πήγαμε να πάρουμε μια μπλούζα που ήθελα και μου λέει η πωλήτρια «κύριε, σας πάει πάρα πολύ». Λέω «μπορώ να την πλύνω σήμερα και να τη φορέσω αύριο το πρωί, που έχω ένα ραντεβού;». Και με… έφαγε. Δέκα φορές με ρώτησε «πού θα πας αύριο και θέλεις να βάλεις την μπλούζα;». Στο λόγο μου… Αλλά αν από το Tinder βρει κανέναν άλλον θα (…).

«Έχω πέσει από τα σύννεφα»

Από την πλευρά της η 28χρονη υποστήριξε ότι δεν αντιλήφθηκε κάποια παρενόχληση από τον 53χρονο, παρά μόνο το «συνηθισμένο πέσιμο».

«Ισχύουν όλα αυτά. Πράγματι, είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη και αντέδρασα φεύγοντας. Το ίδιο θα έκανα σε κάθε περίπτωση. Του το είχα πει και από αυτόν δεν δέχτηκα τέτοιου είδους παρενόχληση. Εκτός από ένα συνηθισμένο… «πέσιμο»» είπε η 28χρονη.

«Αυτά δεν τα ήξερα. Βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες στο μαγαζί, δίπλα σε κάποιες αντίκες. Οι άνθρωποι είναι περίεργοι, έχω πέσει από τα σύννεφα. Είμαι σοκαρισμένη. Μου φαινόταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος» σημείωσε και πρόσθεσε: «Επέλεξα να εργαστώ εκεί περιστασιακά. Δεν ήταν αυτή η δουλειά που θέλω για μένα, δεν είχα σκοπό να μείων για πολύ εκεί για να καθαρίζω το μίνι μάρκετ. Προσπαθώντας να χτίσω τη ζωή μου κοιτώντας μπροστά».

Η 28χρονη αναφέρθηκε και σε μία συνάντηση που της είχε υποσχεθεί ο 53χρονος, η οποία έγινε μία ημέρα προτού ο Μίχος συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές. «Πήγα σε αυτή τη συνάντηση. Μου είπε ότι θα είναι και η Άννα Φόνσου και ότι θα με γνώριζε σε αυτήν. Έτσι με έπεισε και πήγα» συμπλήρωσε.

Δεν γνώρισε τη 12χρονη

Ωστόσο, η 28χρονη υπογράμμισε ότι δεν είδε ποτέ στο μαγαζί του Ηλία Μίχου τη 12χρονη που είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεών του.

«Δεν ξέρω ποια ήταν η 12χρονη. Στο διάστημα που εργάστηκα γι’ αυτόν δεν υπήρχε ανήλικη να μπαινοβγαίνει στο κατάστημα» τόνισε.

«Μετά από όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί, θέλω να διαγράψω από το μυαλό μου ότι στη ζωή μου γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο» κατέληξε η 28χρονη πρώην υπάλληλος του 53χρονου παιδοβιαστή.