Την απόφασή του να παραμείνει βουλευτής Γρεβενών, ως ανεξάρτητος, μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, γνωστοποίησε ο Ανδρέας Πάτσης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλετής απευθύνεται στους πολίτες των Γρεβενών, όπου εκλέγεται, για να τους ανακοινώσει ότι παραμένει βουλευτής τους.

«Αγαπητοί Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες παραμένω βουλευτής σας, ανεξάρτητος, σε λίγη ώρα θα ανεβεί δελτίο Τύπου από εμένα και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τις λεπτομέρειες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Πάτσης.

Και καταλήγει χαρακτηριστικά: «Μέχρι τελευταίας στιγμής θα είμαι ο Ανδρέας που ξέρετε. Σας ευχαριστώ θερμά».

Δεν γνωρίζουμε ποιον ακριβώς «Ανδρέα» γνωρίζουν οι Γρεβενιώτες, η συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο, μόνο υβριστικά σχόλια συγκέντρωσε, ενώ οι περισσότεροι του ζητούν να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του στη ΝΔ.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου

«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ», ανέφερε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.