Απολαυστικό παιχνίδι στη Νίκαια, με τον Εραμούσπε να κλέβει την… μπουκιά μέσα από το στόμα της ομάδας του Σπανού. Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 2-2, με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη χαρά της νίκης μετά από 9 αγωνιστικές στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ιωνικός έφτασε μια ανάσα από το πρώτο του τρίποντο, αλλά ο Εραμούσπε επανάφερε τους φιλοξενούμενους από την «κόλαση» του 2-0. Ετσι, η ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 3 πόντους, ενώ ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 11η θέση με 6 βαθμούς.

Ο ΠΑΣ αποδείχθηκε εφτάψυχος, δραπετεύοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Νίκαια. Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο ματς, παίρνοντας το προβάδισμα στο 27ο λεπτό. Ο Λοβέρα με φοβερό βολ πλανέ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Άοσμαν.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ, φτάνοντας και σε δεύτερο τέρμα. Με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, ο Αοσμαν έγραψε το 2-0 για τον Ιωνικό.

Οι Γιαννιώτες δεν τα παράτησαν και έφεραν τα πάνω-κάτω στο δεύτερο ημίχρονο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εραμούσπε. Αρχικά, στο 55ο λεπτό, ο Ισπανός παίκτης μείωσε από την άσπρη βούλα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και λίγο πριν το τέλος, έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Βαλεριάνος υπέπεσε και πάλι σε πέναλτι, με τον Εραμούσπε να αποδεικνύεται ξανά ψύχραιμος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΙΩΝΙΚΟΣ(Σπανός): Χουτετσιώτης, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Κάνιας, Φαντιγκά, Άοσμαν(79′ Άοσμαν), Λοβέρα(86′ Μεντόζα), Ελευθεριάδης(60′ Σεμπά), Μάντζης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος, Μπιλμπάο(46′ Τζήμας), Ριένστρα(46′ Κιάκος), Καραχάλιος, Παμλίδης(75′ Moρέιρα), Ροσέρο, Μπαλάν.