Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ακόμα μια παράσταση στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ βάζοντας 44 πόντους στο καλάθι των Ρόκετς στη νίκη των Μπακς με 125-105.

Ο Έλληνας σταρ στη συνέντευξη τύπου τόνισε πως το σουτ είναι θέμα αυτοπεποίθησης για αυτό πιστεύει ότι είναι αρκετά καλός σουτέρ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προσπαθώ να μην συγκεντρώνομαι στο αποτέλεσμα γιατί δεν μπορώ να το ελέγξω πάντα. Δεν είμαι ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελα και δε μιλάω μόνο για τους πόντους. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, μετακινήσαμε την μπάλα στην επίθεση, πήραμε πόντους στο transition. Ο Μπρουκ Λόπεζ ήταν για άλλη μία φορά φοβερός, ο Χόλιντεϊ στην οργάνωση το ίδιο. Πρέπει να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το ότι ο Μπουντελχόζερ τον χαρακτήρισε πολύ καλό σουτέρ: «Είναι ένα κοπλιμέντο από τον κόουτς. Δουλεύω όλο το καλοκαίρι, όλη τη ζωή μου. Πιστεύω ότι είμαι πολύ καλός σουτέρ. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, δουλεύω την τεχνική μου. Αν η μπάλα δεν μπει είμαι εντάξει, αν μπει είναι τέλεια. Προσπαθώ να σουτάρω όσο χρειάζεται με αυτοπεποίθηση».