Η Νότιγχαμ Φόρεστ με γκολ του Αβονίγι στο 55′ πήρε τεράστια νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ και κατέκτησε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να βρει λύσεις στη σφιχτή άμυνα της Νότιγχαμ. Η πρώτη φάση ήταν για την Φόρεστ στο 31’όταν ο Λίνγκαρντ πλάσαρε αλλά ο Άλισον του είπε όχι με ενστικτώδης επέμβαση.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της νίκης στο 55′ όταν από φάουλ που εκτέλεσε ο Κούκ, ο Αβονίγι με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα των «κόκκινων».

Η ομάδα του Κλόπ έψαξε την ισοφάριση, αλλά ο Χέντερσον με εκπληκτικές επεμβάσεις νίκησε τους Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φαν Ντάικ . Στο 95′ η Νότινγχαμ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 αφού ο Τζόνσον από μακρινή απόσταση και με τον Άλισον εκτός εστίας έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Χέντερσον, Οριέ, Κουκ, ΜακΚένα, Γουίλιαμς (72′ Λόντι), Κουγιατέ (80′ Μανγκαλά), Φρόιλερ, Γέιτς, Γκιμπς-Γουάιτ, Αβονίγι (64′ Τζόνσον), Λίγνκαρντ (64′ Γουόραλ).

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ (62′ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τζόουνς, Έλιοτ, Σαλάχ, Φιρμίνο (76′ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Καρβάλιο (62′ Χέντερσον).