Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου στο ύψος του Σταυρού.

Δύο οχήματα με κατεύθυνση από Λιανοκλάδι προς Λαμία συγκρούστηκαν από άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα το ένα όχημα να καταλήξει εκτός δρόμου και το άλλο να τυλιχτεί στις φλόγες.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως, ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Συμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδος στο προπορευόμενο όχημα επέβαινε ζευγάρι ηλικιωμένων με οδηγό την γυναίκα, που επιχείρησε να στρίψει αριστερά.

«Ακούσαμε ένα δυνατό μπαμ»

«Ακούσαμε ένα πολύ δυνατό μπαμ και βγήκαμε στο δρόμο. Το ένα αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας και άλλοι οδηγοί κατάφεραν να το σβήσουν με πυροσβεστήρες, πριν καεί ολοσχερώς. Στο Fiat ήταν εγκλωβισμενη η ηλικιωμένη οδηγός την οποία απεγκλώβισαν σοβαρά τραυματισμένη οι πυροσβέστες και οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ. Δυστυχώς ο σύζυγος της που ήταν στη θέση του συνοδηγού είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο και ήταν νεκρός. Σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του Hyundai….», είπε στο Lamiareport ένας από τους οδηγούς που έφτασε από τους πρώτους στο σημείο του τροχαίου.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.