Έρευνες μες στη νύχτα με τη βοήθεια εθελοντών πραγματοποίησε η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη για μία νεαρή μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, που χάθηκε στην Αθήνα.

Ο συναγερμός σήμανε όταν η Κατερίνα Καλαθά 37 χρόνων, τηλεφώνησε αναστατωμένη στη μητέρα της, αφήνοντας να εννοηθεί πως κινδυνεύει.

Η Καίτη όπως τη φωνάζουν, φιλοξενούνταν από συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα και εξαφανίστηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Είχε έρθει στην πρωτεύουσα τον περασμένο Ιούλιο από την Πελοπόννησο όπου έμενε, σε μία προσπάθεια να ξεκινήσει μία νέα αρχή στη ζωή της, αφού τον τελευταίο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί πολύ.

Έξι ημέρες πριν τα ίχνη της χαθούν, έφυγε από το σπίτι του συγγενή της για να συναντήσει κάποιον φίλο της. Δεν επέστρεψε και ο συγγενής της ανήσυχος, την αναζήτησε και την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας. Η Κατερίνα ανέφερε πως είχε πέσει θύμα κλοπής και είχε χάσει τα στοιχεία της. Τον διαβεβαίωσε πως θα επιστρέψει σπίτι, αλλά εξαφανίστηκε.

Η οικογένειά της έχει βάσιμες υποψίες πως η αγνοούμενη μητέρα κρατείται από δύο άτομα που την εκμεταλλεύονται.

Τι είπε η μητέρα της 37χρονης στο «Τούνελ»

Η μητέρα της, αναστατωμένη από την εξέλιξη, μίλησε στο «Τούνελ».

«Τόσο καιρό, κοιμάμαι το πρωί και δεν μπορώ να βρω ησυχία. Ψάχνω το κορίτσι, έχω πάει δύο φορές στην Αθήνα και δε μπορώ να την βρω πουθενά. Και ταλαιπωριέμαι. Κόλλησα φωτογραφίες της παντού με το τηλέφωνό μου, στην Ομόνοια, στο Μετρό και εκεί γύρω», ανέφερε η κυρία Κλεονίκη.

«Αν μας ακούει ή αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε να επικοινωνήσει με το “Φως στο Τούνελ” ή με την Αστυνομία.»

Ο συγγενής της που την αναζητούσε, θεωρεί δεδομένο ότι βρίσκεται μαζί με άλλα δύο άτομα, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες.

«Τα έχασε όλα, ταυτότητες, το ένα, το άλλο. Δεν πιστεύω να τα έχει», κατέληξε.

Σε ζωντανή σύνδεση με την Ομόνοια, η ομάδα εξωτερικών ερευνών του «Τούνελ», ερεύνησε τις πληροφορίες που έφταναν μες στη νύχτα.

Σημαντική η βοήθεια των Εθελοντών – Πολιτών Αχαρναί από τον Σύλλογο «Προσφέρω», αλλά και από τους εθελοντές του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η μητέρα δεν είχε εντοπιστεί.

Έχει ύψος 1.67, μαύρα μάτια, μακριά μαύρα μαλλιά και αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, το τατουάζ στην πλάτη της, που απεικονίζει έναν άγγελο με φτερά.