Μέχρι το 86ο λεπτό όλα έδειχναν πως το ντέρμπι στο «Stamford Bridge» θα τελείωνε χωρίς γκολ. Τότε ήρθε ο Μακτόμινεϊ που έδωσε την ευκαιρία στον Ζορζίνιο να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα και πάνω που όλοι πίστεψαν πως η Τσέλσι θα πάρει το ντέρμπι, ο Κασεμίρο με κεφαλιά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 1-1 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την κράτησε στο -1 από τους «μπλε», σε απόσταση βολής από την τετράδα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, δεν μπόρεσαν όμως να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 28′ και στο 35′ ο Ράσφορντ απείλησε με σουτ, αλλά η πολύ μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 45′ όταν Μπρούνο Φερνάντες πάσαρε στον Άντονι που αστόχησε από ιδανική θέση.

Η Τσέλσι είχε δοκάρι με τον Τσαλόμπα στο 73′ και προηγήθηκε με το πέναλτι του Ζορζίνιο στο 87′. Η Γιουνάιτεντ δεν το έβαλε κάτω, πίεσε για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά και την βρήκε στο 94′ όταν από σέντρα του Σο ο Κασεμίρο πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-1.

Τσέλσι: Κέπα, Τσαλόμπα, Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια (36′ Κόβατσιτς), Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ (79′ Τσουκουεμέκα), Τσίλγουελ, Μάουντ, Στέρλινγκ (79′ Μπρόγια), Ομπαμεγιάνγκ (74′ Πούλισικ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν (60′ Λίντελεφ), Μαρτίνες, Σο, Καζεμίρο, Έρικσεν (80′ ΜακΤόμινεϊ), Άντονι, Φερνάντες, Σάντσο (52′ Φρεντ), Ράσφορντ (80′ Ελάνγκα)