Ο Ντάργουιν Νούνιεζ, μετά το μουδιασμένο του ξεκίνημα στην Premier League και γενικότερα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχει αρχίσει να βρίσκει όλο και με μεγαλύτερη συχνότητα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Το βράδυ της Τετάρτης σκόραρε ξανά, στην εντός έδρας νίκη των Ρεντς επί της Γουέστ Χαμ, έπειτα από ασίστ που του «μοίρασε» ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Greek Scouser χρησιμοποιείται αρκετά το τελευταίο διάστημα από τον Γιούργκεν Κλοπ και δε σταματά να δίνει γκολ στους συμπαίκτες του. Ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε στον Νούνιεζ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι πάντα εκεί. Μπορεί να σκοράρει με το αριστερό, με το δεξί και με το κεφάλι – είναι μηχανή γκολ. Χρειάζεται αυτοπεποίθηση, η οποία έρχεται, και εύχομαι ό,τι καλύτερο, να σκοράρει όλο και περισσότερα γκολ για να βοηθήσει την ομάδα, να μας δώσει περισσότερες νίκες, γιατί για εμάς είναι ένας πολύ, πολύ σημαντικός παίκτης».

Σχετικά με την ασίστ του δήλωσε:

«Είναι μια πολύ καλή στιγμή για μένα. Ειδικά επειδή ήταν μια σέντρα για τον Ντάργουιν, γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι σαν κάθε μέρα να δουλεύω μαζί του για να κάνω καλύτερες σέντρες και να έχω καλύτερες παραστάσεις. Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».