Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (23/10, 19:30), για την 9η αγωνιστική της Super League.

Το τελευταίο πρόβλημα που προέκυψε για την ομάδα της Αρκαδίας είναι αυτό του Χερόνιμο Μπαράλες, με τον έμπειρο επιθετικό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Αργεντινός στράικερ έχει ένα πρήξιμο στο γόνατο και δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός θα μείνει και ο Ριέρα, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις ψηλά στο μηρό. Πρόβλημα τραυματισμού, όμως, αντιμετωπίζει επίσης και ο Ντομίνγκεθ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του παιχνιδιού του Κυπέλλου, λόγω διαστρέμματος.

Από εκεί και πέρα, οι Ιγκλέσιας και Γκαρντάφσκι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολοι, όπως επίσης και ο Καρμόνα, που έγινε επίσης αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Κυπέλλου και «τρέχει» να προλάβει την αναμέτρηση της Τούμπας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Καστάνιο έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός είναι και οι Μπερτόγλιο, Βαλιέντε και Ρούμπεν Γκαρθία.