Και ναι η μεγάλη γιορτή του εμπορίου πλησιάζει! Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και η Black Friday είναι πιο κοντά απ’ όσο νόμιζες!

Η φετινή Black Friday 2022 πέφτει στις 25 Νοεμβρίου, δηλαδή την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Μια Παρασκευή γιορτής για εσένα καθώς θα είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνεις αγορές προϊόντων σε πιο προσιτές τιμές.

Αλλωστε η Black Friday είναι και η μοναδική μέρα εκπτώσεων και μεγάλων προσφορών καθώς για πρώτη φορά φέτος δεν θα προηγηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί και την έναρξη της χριστουγεννιάτικης εμπορικής περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι η Black Friday 2022 θα είναι η μοναδική μέρα εκπτώσεων και οι προσφορές αναμένονται άκρως δελεαστικές.

Φέτος για πρώτη φορά στην Black Friday θα συμμετέχει και το SHOPFLIX.gr με τιμές ασυναγώνιστες σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από τη Black Friday για να προμηθευτείς το smartphone, το laptop ή την τηλεόραση που αναζητάς όλο τον χρόνο, περιμένοντας την τιμή του να «πέσει».

Το ίδιο ισχύει και για τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού, ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια αλλά και για άλλα gadgets, όπως smartwatches τα πάντα για το gaming αλλά και  φορητά ηχεία. Όπως στην Αμερική έτσι και στην Ελλάδα θα δεις τις τιμές να πέφτουν κατακόρυφα. Και σίγουρα είναι μια επένδυση που δεν θα μετανιώσεις και θα σου φανεί πολύ χρήσιμη!

Και μην νομίζεις ότι οι super τιμές σταματούν εδώ. Ασυναγώνιστες τιμές θα βρεις σε όργανα γυμναστικής αλλά και σε όλες τις συσκευές περιποίησης μέχρι και κρέμες προσώπου.

Τι να αγοράσεις

Στα Black Friday deals συμμετέχουν όλα τα καταστήματα που συνεργάζονται με το SHOPFLIX.gr και έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν τις δικές τους εκπτώσεις γεγονός που σημαίνει ότι θα βρεις μοναδικές ευκαιρίες σε όλες τις κατηγορίες.

Το ξέρουμε ότι οι προσφορές είναι δελεαστικές. Αλλά πριν αποκτήσεις το οτιδήποτε σκέψου καλά αν πραγματικά το χρειάζεσαι ή απλώς το θέλεις φοβούμενος ότι δεν θα το ξαναβρείς σε τέτοια τιμή. Καλό θα ήταν πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου να έχεις φτιάξει μια λίστα με εκείνα που πραγματικά χρειάζεσαι. Πίστεψέ μας. Θα είναι σωτήρια για τον προϋπολογισμό σου!

Έλεγξε όλες τις λεπτομέρειες του προϊόντος και της συναλλαγής που πρόκειται να κάνεις. Μέσα από την άνεση του υπολογιστή σου διάλεξε τα προϊόντα που εσύ επιθυμείς εύκολα και γρήγορα.

Αν θέλεις να λοιπόν αλλάξεις την τηλεόρασή σου αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν θέλεις να αποχωριστείς το παλιό σου κινητό και να αποκτήσεις ένα νέο, τότε να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις μεγάλες εκπτώσεις σε αυτόν τον τομέα. Αν πάλι προτιμάς να αγοράσεις νέα οθόνη για τον υπολογιστή σου είναι βέβαιο πως θα βρεις τις καλύτερες προσφορές.

Αν πάλι θέλεις περισσότερα από ένα προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές η πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA σου δίνει τη δυνατότητα να τα παραλάβεις όλα σε μια αποστολή.

Χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας θα παραλάβεις τα προϊόντα σου σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Αγόρασε σήμερα πλήρωσε σε 4 δόσεις

Τώρα, ό,τι κι αν χρειάζεσαι, μπορείς να το αποκτήσεις ακόμα πιο εύκολα, αφού το SHOPFLIX.gr σου προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, για να διαλέξεις αυτόν που σε εξυπηρετεί, εξασφαλίζοντας εγγυημένες πληρωμές.

Με τη νέα υπηρεσία SHOPFLIX PAY 4 κάνε σήμερα τις αγορές σου, ακόμα και αν δεν διαθέτεις το απαραίτητο ποσό, και εξόφλησέ τες σε 4 ισόποσες πληρωμές ξεκινώντας με την πρώτη πληρωμή από σήμερα.

Και για να μάθεις πρώτος τις νέες προσφορές και εκπτώσεις πριν την Black Friday, δεν έχει παρά να γραφτείς στο Newsletter του SHOPFLIX.gr για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις καμία ευκαιρία