Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ και αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής. Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι και προπονείται κανονικά στον Ρέντη.

Ο Μίτσελ αξιολογεί καθημερινά όλο το ρόστερ των Πειραιωτών, ενώ η ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη τη Δευτέρα τον έχει βάλει σε πιο έντονες σκέψεις σχετικά με την ενεργοποίηση ή μη του έλληνα μεσοεπιθετικού.

Ο ισπανός τεχνικός, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε αποστολή σε πρώτη φάση. Εξάλλου, ο «Φόρτου» προπονείται κανονικά εδώ και αρκετόν καιρό, έχει επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση και περιμένει να πάρει την ευκαιρία του από τον Μίτσελ.

Ο ίδιος ο 59χρονος τεχνικός σκέφτεται λοιπόν να ανοίξει το ροτέισον και να ψάξει λύσεις με παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί, και ο Φορτούνης φέρεται να είναι μία από τις επιλογές του, παρότι πριν από μερικές μέρες ουσιαστικά ο Μίτσελ είχε αφήσει να εννοηθεί πως δε βρίσκεται στις προτεραιότητές του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φορτούνης έχει να αγωνιστεί από τις 17 Μαΐου 2022 και το ματς των πλέι-οφ με την ΑΕΚ, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-2. Συνολικά στον Ολυμπιακό αγωνίζεται από το 2014 και έχει 266 συμμετοχές, 79 γκολ και 77 ασίστ.