Ο Ολυμπιακός υπέστη μία αναπάντεχη ήττα το βράδυ της Δευτέρας. Μία ήττα η οποία δεν προδιαγραφόταν από την εικόνα του αγώνα και από τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των πειραιωτών και του ΠΑΟΚ. Μία ήττα που άφησε το σημάδι της και την οποία ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έζησε πιο έντονα από όλους.

Ο λόγος δεν είχε να κάνει μόνο με το γεγονός ότι δέχθηκε δύο γκολ, σε αυτά άλλωστε δεν είχε ιδιαίτερη ευθύνη. Αλλά με το γεγονός ότι ο 19χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε τραυματίας από το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μάλιστα η αρχική του εικόνα ανησύχησε το ιατρικό επιτελείο καθώς ο νεαρός γκολκίπερ πονούσε πάρα πολύ στο δεξί ώμο και ουσιαστικά δεν μπορούσε να κουνήσει καλά-καλά το χέρι του.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον δικέφαλο του βορρά, ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θεός, πήρε τον Τζολάκη και τον μετέφερε στο θεραπευτήριο Metropolitan όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα της εξέτασης έγιναν γνωστά το πρωί της Τρίτης και η αλήθεια είναι ότι προκάλεσαν ανακούφιση στους ανθρώπους των πρωταθλητών.

Ο Τζολάκης θα χρειαστεί να μείνει για μερικές ημέρες εκτός προπονήσεων ωστόσο το διάστημα που θα λείψει Δεν αναμένεται να είναι μεγαλύτερο της μιας εβδομάδας. Διάστημα που Είναι αλήθεια ότι οι ερυθρόλευκοι τρόμαξαν με το πρόβλημα του νεαρού πορτιέρο και για αυτό το λόγο το βράδυ διανυκτέρευσε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ώστε να μην ταλαιπωρηθεί.

Καθίσταται σαφές πλέον ότι στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Τζολάκης είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να κάνει ντεμπούτο και στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν είναι μυστικό ότι στον Πειραιά έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι με την εμφάνιση του διεθνούς τερματοφύλακα κόντρα στην Καραμπάγκ. Αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί ή όχι το επόμενο διήμερο.

Αξίζει κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό Ολυμπιακός έχασε τη με σοβαρό πρόβλημα στο ώμο τον Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στην Τσεχία. Ο έμπειρος τερματοφύλακας των πειραιωτών αναμένεται να λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για περίπου τρεις μήνες.