Τη στιγμή που οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον βιασμό και τη μαστροπεία στα Σεπόλια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στη ΓΑΔΑ προσήλθε αυτοβούλως ένας ακόμη άνδρας ο οποίος χρησιμοποιούσε διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο εν λόγω άνδρας δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια επαφή με ανήλικο.

Οι Αρχές εξέτασαν τον άνδρα, του οποίου η συμμετοχή στη φρικιαστική υπόθεση των Σεπολίων ερευνάται, και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ακόμη τέσσερα άτομα στη ΓΑΔΑ

Σημειώνεται πως αυτοβούλως μετέβησαν στη ΓΑΔΑ τα προηγούμενα 24ωρα ακόμη τέσσερις άνδρες που φέρεται να συνομιλούσαν με την 12χρονη.

Όπως ανέφεραν οι δύο πρώτοι, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που έχει πέσει θύμα μαστροπείας.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή. Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Οι άλλοι δύο υποστήριξαν ότι, επίσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που έχει πέσει θύμα μαστροπείας.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.