Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη (17/10, 20:00) τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague και θέλει μόνο νίκη για να είναι ζωντανός στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης και του Παναθηναϊκού.

Οι ερυθρόλευκοι με τον Μίτσελ στον πάγκο τους προσπαθούν να αντιστρέψουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να πλησιάσουν όσο μπορούν στην κορυφή, με τον Ισπανό τεχνικό να το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Ο Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά και τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο, καθώς τον είχε συναντήσει αρκετές φορές και στην πρώτη του θητεία, ενώ στο Καραϊσκάκη μετράει μια από τις μεγαλύτερες νίκες επί των ασπρόμαυρων τον 21ο αιώνα.

Συγκεκριμένα, με τον 59χρονο τεχνικό στον πάγκο του ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με το βαρύ 4-0, με τον ασταμάτητο Τζόελ Κάμπελ που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ!

Ήταν 10 Νοεμβρίου 2013, σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική όταν ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε και με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Κοσταρικανό εξτρέμ, συνέτριψε τον ΠΑΟΚ.

Τότε για την ομάδα του Μίτσελ είχαν χριστεί σκόρερ οι Μήτρογλου (36′), Σαβιόλα (60′), Φουστέρ (74′), Κάμπελ (80′) σε ένα ματς-περίπατο για τον Ολυμπιακό που έκανε… θρύψαλα την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο με την 4αρα του Ολυμπιακού: