Τον προβιβασμό του Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2 και την παραμονή των Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού στη Γ’ Εθνική αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την περασμένη Τρίτη (11/10) «εφαρμόζοντας απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ».

Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της Ε.Ε, Γ. Χατζησαρόγλου, ο οποίος μάλιστα καταψήφισε, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, τόνισε ότι πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και να προβιβαστούν στη Super League 2 οι Πανδραμαϊκός και Αγροτικός Αστέρας.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΕ Άρης προς Μπαλτάκο: «Οι εκφοβισμοί διαιτητών είναι παλαιομοδίτικες πρακτικές που δεν περνάνε»

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η Εκτελεστική Επιτροπή δεν έχει δικαίωμα να πάρει άλλη απόφαση, τονίζοντας μάλιστα ότι με την εν λόγω απόφαση θα εκπέσει η Ε.Ε. Απίστευτα πράγματα, που δείχνουν το χάος που επικρατεί στην ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου.

Αναλυτικά οι διάλογοι:

Χατζησαρόγλου: «Πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (σ.σ. εννοεί να προβιβαστούν στην SL2 Πανδραμαϊκός και Αγροτικός). Δεν έχουμε δικαίωμα να πάρουμε άλλη απόφαση…»

Μπαλτάκος: «Η ΓΣ μας εξουσιοδότησε να ελέγξουμε τη νομιμότητα της απόφασης…»

Χατζησαρόγλου: «Με αυτήν την απόφαση θα εκπέσει η Εκτελεστική…»

Μπαλτάκος: «Δεν θα εκπέσει…»