Με τη χρησιμοποίηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με την Καραμπάγκ στο Μπακού για το Europa League, ο αριθμός των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών που έχουν χρησιμοποιηθεί στη φετινή σεζόν έφτασε τους 40.

Υπάρχουν, ωστόσο, ακόμα κάποιοι ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα. Ο λόγος για τους Παϊτίμ Κασάμι, Κώστα Φορτούνη και Ντορόν Λάιντνερ, ενώ στην ίδια λίστα βρίσκονται επίσης οι Έγκμουντουρ Κρίστινσον και Κένι Λαλά. Ο Γάλλος αμυντικός έχει πλέον μονιμοποιηθεί στη β’ ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ ο Ισλανδός πορτιέρο έχει πέσει στην ιεραρχία και είναι πλέον η τελευταία επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα.

Οσον αφορά στους άλλους τρεις, ο Μίτσελ ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (17/10), με τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Super League. Ο Ισπανός τεχνικός αναφερόμενος στον Κασάμι, τόνισε ότι ο Ελβετός, ο οποίος αποκτήθηκε τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, είναι τραυματίας και δεν μπορεί ακόμα να βοηθήσει την ομάδα.

«Ο Κασάμι είναι τραυματίας και δε μπορούμε να βασιστούμε πάνω του. Δε μπορούμε να τον υπολογίζουμε», τόνισε χαρακτηριστικά στην COSMOTE TV. Στη συνέχεια ο Ιβηρας προπονητής μιλώντας γι’ αυτούς που δεν έχουν αγωνιστεί, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Ολυμπιακού και είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν όλοι.

Για τους Κασάμι, Φορτούνη και Λάιντνερ που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα: «Αυτό που θέλω να πω είναι πως λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά έχουμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές και νομίζω πως στα προηγούμενα παιχνίδια έχουμε ξεκαθαρίσει ποιοι έχουν προτεραιότητα σε ότι αφορά τα σχέδια μας, στα παιχνίδια που έχουμε παίξει και σε αυτά που ακολουθούν. Θα ήθελα πάρα πολύ να τους έχω όλους, αλλά λυπάμαι πολύ, είναι πάρα πολλοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό στάθηκε στο ρόστερ των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών.

«Όσον αφορά τον αριθμό των ποδοσφαιριστών, είναι πρόβλημα να έχουμε τόσους πολλούς παίκτες, είναι μειονέκτημα και για τον προπονητή και για την ίδια την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές, εκτός από τους τερματοφύλακες. Δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει αλλά ξέρω πως θα γίνει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην παρουσίασή του.